День миру

2017-09-21

/Files/images/IMG_1232.JPG

ДЕНЬ МИРУ!!!

Багато хто думає, що мир — це відсутність війни. Але мир є дещо більше. Мир це ще й добрі стосутнки між людьми… Мир треба нести кожного дня, кожного дня треба налагоджувати контакти між людьми, шукати доброго спілкування. Саме під таким гаслом пройшов День миру в Теклинській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. Заходи, приурочені цьому дню, проходили впродовж двох днів.

21 вересня було проведено святкову лінійку, флешмоб «Ланцюжок миру», під час якого всі учні школи під пісню «Хай завжди буде сонце…» створили музично-танцювальну композицію, фіналом якої стало слово «МИР»; учні разом з учителями виготовляли паперові голуби і долучилися до акції «Голуб миру», а також о 14 годині Теклинська школа долучилася до Всеукраїнського флешмобу «Дзвін миру».

22 вересня день пройшов весело і гамірно. Під гаслом «Ми – за мир!» пройшла родинна спартакіада, в якій взяли участь команда учнів 9 класу «Непереможні», команда батьків «Водограй» та команда вчителів «Дубовий лист». Команди змагалися на спритність, на швидкість, на витривалість, на влучність, а на кінець ще й зіграли у міні-футбол (три тайми по 5 хвилин). Перемогу виборола команда учнів «Непереможні», срібло взяла команда батьків «Водограй», а почесне третє місце зайняла команда вчителів «Дубовий лист». А об’єднала всіх смачна каша!!! ХАЙ БУДЕ МИР НА ВСІЙ ЗЕМЛІ!!!

/Files/images/IMG_1135.JPG/Files/images/IMG_1106.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi